Κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες, E-shop και Custom Web Εφαρμογές

Δείτε μερικά από τα έργα μας

PROJECT

AlbaWC

Η alba ε.π.ε. είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να καλύψει τις ανάγκες αυτές και στη χώρα μας.

‘Αρχισε τη δραστηριότητά της το 1999, τοποθετώντας πάνω από 250 χημικές τουαλέτες στις σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Αττικής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Γεν. Γραμματεία Πολ. Προστασίας.

Ιδρύθηκε το 1999 στη Θεσσαλονίκη και έχει φτάσει σήμερα να καλύπτει μεγάλο ποσοστό της Ελληνικής αγοράς. Ειδικότερα στην Β. Ελλάδα, δημιούργησε την ανάγκη ύπαρξης μιας οργανωμένης εταιρείας παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών ώστε σήμερα να πρωταγωνιστεί στον τομέα της.

Η εφαρμογή των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ISO 14001 και ISO 9001, η επιτακτική ανάγκη κάλυψης υπηρεσιών υγιεινής στα σύγχρονα εργοτάξια, καθώς και η ευαισθητοποίηση των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων σε θέματα υγιεινής, μας ωθούν σε συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών μας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα συντήρησης και τουαλέτες, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

WEBSITE

albawc-istoselida-cover

Το έργο

Development

Κατασκευή ιστοσελίδας

Hosting

Απλό Shared Hosting, SSL Certificates, Email Accounts

Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε μια ιστοσελίδα για την Alba WC, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και εύχρηστου περιβάλλοντος.

Δημιουργήθηκαν custom λύσεις για τις κατηγορίες προϊόντων / υπηρεσιών και την πλήρη ανάλυσή τους.

 • Custom Web Design
 • WordPress
 • SEO
 • Newsletter

Ενεργή

Συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης για την εταιρία AlbaWC.

PROJECT

Sofos Coffee Shop

Specialty καφεκοπτείο στο οποίο εκτός από υψηλής ποιότητας ποικιλίες καφέ , θα βρείς βιολογικά προϊόντα και διάφορα είδη delicatessen.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων ανάμεσα σε κατηγορίες όπως: Καφεκοπτείο, Τσάι-Μείγματα Βοτάνων, Βότανα-Μπαχαρικά, Ξηροί καρποί-Snacks, Αποξηραμένα φρούτα, Υπερτροφές, Έλαια και πολλά άλλα είδη σε τρόφιμα και αξεσουάρ.

E-SHOP

sofos-coffee-shop-eshop-cover

Το έργο

Development

Κατασκευή E-shop

Design

Web Design, Illustration / Graphics, Social Media

Hosting

Προνομιακό Shared Hosting, SSL Certificates, Email Accounts

Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε ένα νέο E-shop για την εταιρεία Sofos, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και εύχρηστου περιβάλλοντος.

Δημιουργήθηκαν custom λύσεις για την εμφάνιση των προϊόντων, προσφορών, blog.

 • Custom Web Design
 • WordPress
 • SEO (on-page, technical)
 • Newsletter
 • Διασύνδεση με Τράπεζα
 • Διασύνδεση με Courier (Voucher)
 • Custom αναζήτηση παραγγελίας (πορεία-εξέλιξη)
 • Custom shipping rules
 • Graphics
 • Discount rules και Coupons
 • Facebook / Instagram shop

Ενεργή

Συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης για την εταιρία Sofos Coffee Shop.

Θέλετε να αναλάβουμε το νέο σας project; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και το μήνυμά σας και σύντομα θα ενημερωθείτε για το κόστος κατασκευής και τη διαδικασία υλοποίησης.

PROJECT

More Than Lashes

Το More Than Lashes είναι ένα online κατάστημα καλλυντικών, με θέμα το μακιγιάζ και την περιποίηση της επιδερμίδας.

Επιλεγμένα προϊόντα για ερασιτέχνες και επαγγελματίες, με δυνατότητα πώλησης χονδρικής.

Επίσημος μεταπωλητής πινέλων Jessup.

Δείτε το online morethanlashes.gr

E-SHOP

morethanlashes-eshop-cover

Το έργο

Development

Κατασκευή E-shop

Design

Web Design, Graphics, Social Media

Hosting

Απλό Shared Hosting, SSL Certificates, Email Accounts

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα νέο E-shop για την εταιρεία More Than Lashes, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και εύχρηστου περιβάλλοντος.

 • WordPress
 • SEO (on-page)
 • Newsletter
 • Διασύνδεση με Τράπεζα
 • Custom shipping rules
 • Discount rules και Coupons

Ενεργή

Συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης για την εταιρία More Than Lashes.

PROJECT

PanClima

Η PanClima εκπονεί μελέτες κλιματισμού για την δόμηση σύγχρονων και κυρίως αποδοτικών ενεργειακών συστημάτων, εξατομικευμένων στις ανάγκες των πελατών της, χρησιμοποιώντας τον ευρύτατο φάσμα εξοπλισμού που διαθέτουν οι συνεργαζόμενοι τεχνολογικοί οίκοι. Οι μηχανικοί μας μπορούν να συνθέσουν ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης – θέρμανσης και ζεστών νερών χρήσης με συνδυαστικές μεθόδους, πετυχαίνοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση του συστήματος.

Ευέλικτη Διαχείριση Παράδοσης Εξοπλισμού (Adaptive Logistics)

Λόγω των μακροχρόνιων και αποδοτικών σχέσεών μας με τους τεχνολογικούς οίκους με τους οποίους συνεργαζόμαστε η παράδοση του εξοπλισμού μπορεί να εκτελεστεί συνήθως εντός της επομένης εργάσιμης ημέρας από την παραγγελία ή στην περίπτωση εξειδικευμένων αναγκών εντός μιας εβδομάδας από την παραγγελία. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα σε συνεργασία με τον υπεύθυνο μηχανικό της PanClima να καταρτιστεί σχέδιο παράδοσης εξοπλισμού που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της εγκατάστασης χωρίς να εκθέτει τον εξοπλισμό σε κίνδυνο φθοράς ή κλοπής.

Η PanClima μπορεί να αναλάβει την επίβλεψη και τον τελικό τεχνικό έλεγχο υλοποίησης εγκαταστάσεων που έχει προηγουμένως μελετήσει για τον λογαριασμό του τελικού πελάτη. Σκοπός της υπηρεσίας είναι η βεβαίωση της άρτιας υλοποίησης ώστε να είναι δυνατή η παραλαβή από τον τελικό πελάτη.

WEBSITE

PanClima-website-cover

Το έργο

Development

Κατασκευή ιστοσελίδας

Hosting

Απλό Shared Hosting, SSL Certificates, Email Accounts

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε την ιστοσελίδα για την εταιρεία PanClima, με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

 • WordPress
 • SEO (on-page)
 • Newsletter

Ενεργή

Συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης για την εταιρία PanClima.

PROJECT

Riverview Project

Η RIVERVIEW PROJECT ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. αποτελεί μια νεοσύστατη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας νέων ανθρώπων με έδρα το Δήμο Αγρινίου. Σκοπός της Επιχείρησης είναι να προστατεύσει και κυρίως να αναδείξει τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα με επίκεντρο τον Αχελώο ποταμό, δίνοντας έτσι προοπτική ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Στοχεύει στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας και στην τοπική ανάπτυξη.

Οι δράσεις της θα αφορούν κυρίως μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τέχνης, τοπικών προϊόντων και παραγωγών, αθλητικές δραστηριότητες, επιμορφωτικές ημερίδες, εθελοντισμό και θεματικά workshops. Στα σχέδια της είναι οι νέες θέσεις εργασίας μέσω της ανάπτυξης εγκαταστάσεων εστίασης, διαμονής και αναψυχής με την αξιοποίηση δωρεών, επιχορηγήσεων και εσόδων από τις δράσεις της.

Τα μέλη της ειδικεύονται ή έχουν εμπειρία στο αρχιτεκτονικό σχέδιο, τα τεχνικά έργα, την ενέργεια, την τεχνολογία, την εκπαίδευση, το management και τον τουρισμό. Αξιοποιώντας το πλούσιο φυσικό περιβάλλον και την ιστορία του τόπου, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις απαραίτητες συνεργασίες, ευελπιστεί να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε το online riverviewproject.gr

WEBSITE

riverview-project-cover

Το έργο

Development

Κατασκευή ιστοσελίδας

Design

Web Design, Graphics, Σχεδιασμός Λογοτύπου

Hosting

Απλό Shared Hosting, SSL Certificates, Email Accounts

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε την ιστοσελίδα για την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Riverview Project, με στόχο να αναδείξουμε τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα με επίκεντρο τον Αχελώο ποταμό, δίνοντας έτσι προοπτική ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

 • WordPress
 • SEO (on-page)
 • Custom Web Design
 • Custom Illustrations / Graphics
 • Σχεδιασμός Λογοτύπου

Ενεργή

Συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης για την εταιρία Riverview Project.

PROJECT

NNT Studio

NNT STUDIO. Ένα αρχιτεκτονικό και σχεδιαστικό γραφείο με έδρα την Αθήνα, που ιδρύθηκε από τη Νάσια Ν. αρχιτέκτονα μηχανικό.

Το NNT STUDIO έχει μια διεπιστημονική προσέγγιση στην αρχιτεκτονική, με μια βαθιά και αποδεδειγμένη ικανότητα αντιμετώπισης των βασικών αρχιτεκτονικών ζητημάτων.

Ένα γραφείο νέων αρχιτεκτόνων σε άμεση συνεργασία με πολιτικούς και μηχανολόγους μηχανικούς,
σχεδιαστές φωτισμού, σχεδιαστές τοπίου και εμπειρογνώμονες στον τομέα των ακινήτων.

Παρέχουν αρχιτεκτονικές υπηρεσίες, σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και τοπίου, καθώς και κατασκευή και διαχείριση κατασκευών.

Δείτε το online nntstudio.gr

WEBSITE

NNT-STUDIO-Website

Το έργο

Development

Κατασκευή ιστοσελίδας

Hosting

Απλό Shared Hosting, SSL Certificates, Email Accounts

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε την ιστοσελίδα για την εταιρεία NNT Studio, με στόχο την ανάδειξη των έργων και των υπηρεσιών της.

 • WordPress
 • SEO (on-page)
 • Projects
Ενεργή Συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης για την εταιρία NNT Studio.