Κατασκευή eshop για την online επιχείρησή σας

Η κατασκευή eshop είναι απαραίτητη για επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό.

kataskevi eshop-humantwo

Κατασκευή
eshop

Το eshop είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει σε επιχειρήσεις να πωλούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο. Με τη βοήθειά μας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας eshop! Έχοντας εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop, προσαρμόζουμε κάθε έργο στις ανάγκες και τους στόχους σας, χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές και φέρνουμε ελκυστικά και λειτουργικά αποτελέσματα.

Γιατί πρέπει να
έχετε eshop

Το eshop είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει σε επιχειρήσεις να πωλούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο.

Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει κάποιος να έχει eshop:

 1. Επεκτείνει την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Ένα eshop σας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε νέους πελάτες από όλο τον κόσμο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

 2. Αυξάνει τις πωλήσεις σας. Ένα eshop μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας προσφέροντας μια βολική και εύκολη πλατφόρμα για τους πελάτες σας να κάνουν αγορές.

 3. Μειώνει τα έξοδα σας. Ένα eshop μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα έξοδα σας, όπως για παράδειγμα τα έξοδα ενοικίασης ενός φυσικού καταστήματος.

 4. Ενημέρωση πελατών. Ένα eshop μπορεί να σας βοηθήσει να ενημερώσετε τους πελάτες σας για νέα προϊόντα, υπηρεσίες ή άλλες πληροφορίες.

 5. Βελτιώνει την εικόνα σας. Ένα eshop μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια επαγγελματική εικόνα και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

Διαδικασία κατασκευής
eshop

Η διαδικασία κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος eshop από την εταιρεία μας, περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 1. Συνέντευξη. Το πρώτο βήμα είναι να συναντηθούμε μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας για το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.

 2. Σχεδιασμός και έρευνα αγοράς. Στη συνέχεια, θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό σχέδιο για το eshop σας που θα κάνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ξεχωρίζει, το οποίο θα περιλαμβάνει τη δομή, το περιεχόμενο και το στυλ του, καθώς έχουμε πρώτα εξετάσει τους στόχους σας και ολοκληρώσει μια έρευνα αγοράς.

 3. Κατασκευή. Στη συνέχεια, θα δημιουργήσουμε το eshop σας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και διασφαλίζοντας ότι είναι ένα νέο εύχρηστο eshop, πλήρως λειτουργικό και προραρμοσμένο σε όλες τις συσκευές (desktop, tablet, mobile – Responsiveness). 

 4. Δοκιμή. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του eshop σας, θα δοκιμάσουμε όλες τις λειτουργίες και την διαδικασία αγοράς για να διασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν σωστά.

 5. Προώθηση. Τέλος, θα σας παρουσιάσουμε το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα και έχοντας ολοκληρώσει τουλάχιστον το πρώτο στάδιο σχεδίασης και κατασκευής, θα σας παρέχουμε εργαλεία, γνώση και υποστήριξη για να κατανοήσετε την απόδοση και τους πελάτες σας.

Ολοκληρωμένες λύσεις
πληροφορικής

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και τύπου. Δημιουργούμε ιστοσελίδες που είναι αισθητικά όμορφες, λειτουργικές και αποτελεσματικές.

Μια ιστοσελίδα μπορεί να γίνει custom – from scratch που λέμε, ή και με τη χρήση του κορυφαίου CMS, WordPress. Οι λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιούμε WordPress για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι γιατί:

 1. Είναι εύκολο στη χρήση. Το WordPress είναι ένα πολύ φιλικό προς τον χρήστη σύστημα, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων, με αποτέλεσμα να γίνεται η δική σας οποιαδήποτε παρέμβαση χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και πονοκέφαλο.

 2. Είναι ισχυρό. Το WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ιστοσελίδων κάθε μεγέθους και τύπου, από απλές προσωπικές ιστοσελίδες έως σύνθετες ιστοσελίδες επιχειρήσεων.

 3. Είναι προσαρμόσιμο. Το WordPress διαθέτει μια ευρεία γκάμα πρόσθετων και θεμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε την ιστοσελίδα σας στις ανάγκες σας.

Αναλαμβάνουμε εργασίες υποστήριξης Web Development, ακόμη και αν δεν έχουμε υλοποιήσει ή κατασκευάσει εμείς οι ίδιοι το Website, E-shop ή Custom Web Application σας, αρκεί να γνωρίζουμε τις τεχνολογίες που έχουν εφαρμοστεί. Με τη βοήθεια της HumanTwo θα μπορέσετε να έχετε την ιστοσελίδα που επιθυμείτε στα μέτρα που επιθυμείτε. Δείτε παρακάτω κάποια από τα έργα μας.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός eshop εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Πολυπλοκότητα: Ένα απλό eshop με λίγα προϊόντα μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες, ενώ ένα μεγάλο eshop με πολλές λειτουργίες και προϊόντα μπορεί να χρειαστεί αρκετούς μήνες.
 • Περιεχόμενο: Η ποσότητα και η ποιότητα του περιεχομένου (κείμενο, εικόνες, βίντεο) επηρεάζει σημαντικά τον χρόνο κατασκευής.
 • Σχεδιασμός: Ο χρόνος που αφιερώνεται στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη του οπτικού στυλ του eshop μπορεί να ποικίλλει.
 • Λειτουργίες: Ορισμένα eshop απαιτούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων λειτουργιών, οι οποίες αυξάνουν τον χρόνο κατασκευής.

**Γενικά, ο χρόνος κατασκευής ενός eshop μπορεί να κυμαίνεται από λίγες εβδομάδες έως και αρκετούς μήνες.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Μικρό eshop: 3 έως 5 εβδομάδες
 • Μεσαίο eshop: 4 έως 8 εβδομάδες
 • Μεγάλο eshop: 6 έως 8 εβδομάδες

Συμβουλές για να μειώσετε τον χρόνο κατασκευής:

 • Προετοιμάστε το περιεχόμενο: Συγκεντρώστε όλα τα κείμενα, τις εικόνες και τα βίντεο που θα χρησιμοποιηθούν στο eshop.
 • Επιλέξτε ένα έτοιμο template: Υπάρχουν πολλά templates διαθέσιμα online, τα οποία μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο.
 • Συνεργαστείτε με έμπειρους επαγγελματίες: Επιλέξτε web designers και developers με εμπειρία στην ανάπτυξη eshop.

Επιπλέον:

 • Επιλέξτε μια αξιόπιστη πλατφόρμα eshop: Η πλατφόρμα eshop θα επηρεάσει σημαντικά τον χρόνο και το κόστος κατασκευής.
 • Καθορίστε τις ανάγκες σας: Πριν ξεκινήσετε την κατασκευή, σκεφτείτε τι λειτουργίες χρειάζεται το eshop σας.
 • Θέστε ρεαλιστικές προσδοκίες: Η κατασκευή ενός eshop δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.
Ενδιαφέρεστε για νέο Project;

Ας συνεργαστούμε!

Ενημέρωση
   Αναδιαμόρφωση τιμών Web Hosting